Antioxidace
RoxFox®
Ochrana produktů s rozmarýnem
Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu.
RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N".
N pro přírodní
Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV).
Výhody RoxFox®:
Optimalizace kvality produktu
Optimální stabilizace barev
Optimální distribuce účinných látek
Použití v aplikacích v solném roztoku
Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků
Zabraňuje autooxidaci tuků